Tervolan kylä kutsuu tutustumaan

Tervola on kylä Keski-Suomessa. Ympäröivästä luonnosta on tullut erityinen paikka ihmisille. Sinne päästäkseen vierailijan tulee ajaa noin 3 tuntia autolla tai mennä bussilla Helsingin keskustasta.

Tervolan kylä kutsuu tutustumaan alueen tarjontaan. Vierailijoita houkuttelevat usein vanhat rakennukset, jotka on kunnostettu ainutlaatuisiksi kaupoiksi ja kahviloiksi, varsinkin kesällä, jolloin se on ainoa paikka paeta Helsingin helteestä.

Tervolan kylä kutsuu tutustumaan kauniiseen suomalaiseen maaseutuun. Vain 3 000 asukkaan Tervolatalo jää usein turistien huomiotta.

Tervolatalo on Suomen pohjoisin kylä ja siellä on ollut asutusta yli 1000 vuotta. Paikka jäi koskemattomaksi ankaran talven aikana, mikä mahdollisti sen orgaanisen arkkitehtuurin kukoistamisen.

Tervola on vaatimaton kylä Suomessa. Kylä ei ole tunnettu, mutta sillä on yksi mainevaatimus – se on maailman vanhimman puurakennuksen koti. Se rakennettiin 1200-luvulla ja on edelleen vahvana.

Tervola kutsuu tutustumaan historiaansa, perinteisiinsä, arkkitehtuuriinsa ja moneen muuhun syksyn aikana, jolloin puut värjäytyvät.

1800-luvulla rakennettu vanhan ajan työväentalo on saneerattu tilausravintolaksi ja leipomoksi

Helsingin sydämessä sijaitseva Tervolatalo tarjoaa erilaisia suomalaisia ruokia ja jälkiruokia. Ruoat perustuvat suurelta osin ympäröivän maaseudun raaka-aineisiin. Tämä on loistava paikka vierailla ihmisille, jotka haluavat oppia lisää suomalaisesta ruoasta ja historiasta

Tervolatalo sijaitsee mukulakivikadulla Helsingin keskustassa. Se rakennettiin vuonna 1819 vanhaksi työväentaloksi ja kunnosti sen nykyiseksi Helka-Maija Mannerheimin toimesta, jonka puoliso oli ollut mukana Suomen itsenäisyysliikkeessä.

Vuonna 1819 rakennettu Tervolatalo on entisöity ja kunnostettu huolellisesti ja yksityiskohtia huomioiden. Se on modernisoitu, mutta se on silti säilyttänyt historiallisen tunnelmansa. Ruokalistalla on perinteisiä suomalaisia ruokia mm

Tervolatalo on uusi ravintola ja leipomo ikonisella designilla. Se rakennettiin 1800-luvulla vanhaksi työväentaloksi, joka on nyt kunnostettu mittatilaustyönä valikoiduksi ravintolaksi ja leipomoksi.

Vanhan työväentalon rakensi vuonna 1873 liikemies Stefan Tervölatalo, joka perusti myös Aalto-yliopiston. Rakennus toimi hänen työntekijöiden kodina, kunnes sitä laajennettiin monipuoliseksi ravintolaksi ja leipomoksi.

Tervolatalo on vanha työväentalo, joka on rakennettu 1800-luvulla. Vuosikymmenten käytön jälkeen rakennus peruskorjattiin tilausravintolaksi ja leipomoksi.

Ravintola on nimetty yhdeksi Tampereen ikonisimmista ravintoloista. Se sijaitsee Hämeenkadulla.

Ilmainen kierros talossa

Tervolatalo on yksityisasunto Hämeenlinnassa. Sen on suunnitellut suomalainen arkkitehtitoimisto Puurakentie.

Talo on valmistettu puusta ja kivestä, jotka on käsitelty maalien ja vahojen yhdistelmällä. Muotoilun tavoitteena on luoda mielenkiintoinen kontrasti raa’an pinnan ja hienostuneen sisustuksen välille.

Talo sijaitsee Helsingin keskustassa ja sitä ympäröi puutarha ja lampi. Talossa on kaksi kerrosta ja se on hiljattain remontoitu.

Tervolatalo on esimerkki modernistisesta, funktionalistisesta rakennuksesta, joka yhdistää eri aikakausien ideoita yhdeksi ainutlaatuiseksi designiksi. Se on rakennettu vuonna 1932 ja on edelleen pystyssä yli 70 vuotta myöhemmin, mikä tekee siitä Helsingin kolmanneksi vanhimman rakennuksen.

Tervolatalo on vuonna 1827 rakennettu talo, joka on peruskorjattu vuonna 2017. Se sijaitsee Helsingin keskustassa.

Ilmainen kierros talossa näyttää, mitä voit odottaa siellä yöpyessäsi. Tämän paikan tärkein piirre on sen vanhanaikainen tunnelma, jonka takana on paljon historiaa ja tarinoita.