Tutustu Tervolatalon vanhaan taloon

Tervolatalon vanha talo sijaitsee Vanhankaupunginmaan idyllisellä alueella. Se on rakennettu vuonna 1918 ja siinä on edelleen monia kauniita perinteisiä huonekaluja. Se on yksi Turun vanhimmista rakennuksista ja se tarjoaa ainutlaatuista historiaa ja arkkitehtuuria. Kuten monissa muissakin kaupungeissa, Tervolatalon talossa on myös kutsuvia puutarhoja ja pihasaunoja.

Talo on ollut olemassa melkein satavuotta ja koostuu kahdesta puutalo-rakennuksesta. Talossa järjestetään vuosittain erilaisia tapahtumia, joissa on mukana monia eri maamme elämäntapataiteilijoita kuten musiikki, kirjallisuus ja valokuvaus.

Otathan siis hetken ja tutustu Tervolatalon vanhaan taloon! Voit pitää hauskaa ja todella rentoutua alueen rantojen ja puutarhojen ympärillä ja nauttia ihastuttavasta historiallisesta tunnelmasta. Tervetuloa!

Tervolatalon vanhasta talosta löytyy pitkä ja värikäs historia. Talo sijaitsee Hiitolan kylässä turvallisessa ja rauhallisessa ympäristössä. Rakennuksen ulkopuolella on luontoa, joka antaa pienelle maakunnalle oman ainutlaatuisen ilmeensä.

Tervolatalon vanhassa talossa on paljon majesteettista arkkitehtuuria ja skandinaavista tyyliä. Tilat on suunniteltu skandinaaviseen malliin ja ne ovat tunnelmallisia. Kalustukseen on kiinnitetty erityistä huomiota – kaikki huonekalut ovat alkuperäisiä 1800-luvulta, ja ne antavat talolle entistä historiallisempia elementtejä.

Talo sisältää kaikkea tarvittavaa: olohuoneet, keittiö, ruokasali maalaismaisella tuhkakupilla, neljä makuuhuonetta, kylpyhuone ja pukuhuoneet. Talossa on myös iso terassi, joka tarjoaa erinomaisen näkymän viidakon puiston ja veden lahtiin. Tervolatalon alueelta löytyy myös viljelyalueita ja marjastusalueita.

Tervolatalon vanha talo tarjoaa elinikäiset muistot ja kokemukset ystävien ja perheen kanssa. Jos etsit ravinteita yhteydelle maaseudulle, se ylimmän kerroksen upeat maisemat ja rauhalliset äänimaailmat tekevät siitä erinomaisen paikan vierailla.

Tervolatalon vanha talo on viime vuosina palannut huomion keskipisteeseen ja se onkin upea ja ajaton kohde pääasiassa vaalimallinen rakennus.

Talo sijaitsee Valkeakoskella yhden kilometrin päässä keskustasta, ja se on varsin ainutlaatuinen paikka tutustumiseen ja arboretumin hallitsemiseen. Alueelle pääsee melko mukavasti liikennettä kulkee joka puolella suurtietä.

Mikä tekee tästä paikasta niin erityisen? Talon ulkoasu on moderni ja briljantti, vaikka se on aikojen saatossa ollut iso osa historiaa. Sisustukset ovat tyylikkäitä ja antavat tunnelmaa maneerista, joita voidaan melkein tavoittaa vain vierailulla tässä ainutlaatuisessa paikassa. Arboretumin alueella on kaikenlaista elämän, oikeanlaisesta ilmapiiristä ikivihreisiin pensaisiin, kauniista sammalen pehmeillä siiveillä.

Vanhan talon tarjonta laajenee myös ravintola- ja viihdepalveluihin. Henkilökunta tarjoaa ylimmän palvelun, jotta pysyisit mukavana ja viihtyisit tässä ympäristössä.

Jos etsit paikkaa rentouttava retki tai hauska iltamenoi, Tervolatalon vanha talo saattaa olla juuri mitä olet etsimässä. Laita se listalle ja varaa lippusi pian!

Tervolatalon mukaansatempaava vanha talo tarjoaa paljon viihtyisää miljöötä, ja on syystäkin suosittu retkikohde lähialueen asukkaiden parissa. Jo pitkään majoittamiseen ja ravintola-alan palveluihin erikoistunut Tervolatalon vanha talo on moderni, alempien kerrosten ravintola ja viihtyisä yöpymispaikka yläkerroksessa.

Talon arkkitehtuuri on upea ja sen vanhat hirsiseinät luo sille oman ainutlaatuisen tunnelmansa. Pihamaalla voit tutustua historian havinaan ja tutustua talon alkuperäiseen historiaan. Vanhan talon pohjakerroksessa sijaitsee ravintola, jossa voit maistella herkullisia Tervolatalon omia tuotteita. Sieltä löydät myös laajan valikoiman olut- ja viinivalikoiman.

Yläkerrassa voit rentoutua ja viettää leppoisaa iltaa katsellen upeaa näkymää. Ulkoalueelta voit nauttia loistavasta ilmaisista näkymistä meren yli laaksoon ja sen tuoman raikkaan ilman. Yövyessäsi voit valita oman erikoisen kokonaisuutesi loistavasta tarjonnastanne, MD-tasolta bussiopas-huoneeseen tai Premium-master huoneeseen.

Voit rentoutua pihamaalla tai laajaalta terassille nauttiaksesi unohtumattoman vierailukokemuksen Tervolatalon vanhaan taloon!